بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
مشهد - استاندار خراسان رضوی گفت: عنوان شهر جهانی گوهرسنگ ها برای مشهد فرصتی ارزشمند است که باید در مسیر توسعه اقتصادی استان و کشور از آن بهره برداری مناسبی صورت گیرد.
به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین مظفری ظهر جمعه در حاشیه بازدید از موزه بزرگ خراسان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز فرصتی شکل گرفت تا از موزه بزرگ خراسان بازدید داشته باشیم و از مجموعه نمایشگاه دائمی سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی دیدن کنیم. خوشبختانه کارهای خوبی در این حوزه انجام شده است. البته با توجه به ظرفیت هایی که در خراسان، شرق کشور و حتی کشورهای اطراف از جمله افغانستان وجود دارد، می توان از این گنجینه ها و ذخایر ارزشمند معدنی بهره برداری گسترده تری داشت. با توجه به رویکرد موجود در استان و جایگاه مشهد به عنوان شهر جهانی گوهرسنگ ها، می توان سرمایه گذاری های مشترک و فعالیت های بین المللی مؤثری را رقم زد.
استاندار خراسان رضوی افزود: یکی از ظرفیت های مهم در این حوزه، وجود منطقه آزاد دوغارون است که امکان سرمایه گذاری مشترک با طرف افغانستانی را فراهم می کند. همچنین ظرفیت فنی و مهندسی ما و دانش فنی موجود می تواند زمینه ساز اقدامات مؤثر در سطح بین المللی باشد.
وی با اشاره به اهمیت برند شهر جهانی گوهرسنگ ها گفت: این عنوان بسیار ارزشمند است و حتماً زحمات زیادی برای ثبت آن کشیده شده است؛ چه در دریافت مجوز از سازمان های بین المللی مانند یونسکو و چه در سایر مراحل. مهم تر از کسب این عنوان، میزان بهره مندی از آن و ظرفیت سازی برای استفاده حداکثری از این برند در راستای ایجاد ارزش اقتصادی است.
مظفری تصریح کرد: زمانی این عنوان برای ما ارزش واقعی پیدا می کند که در اقتصاد ما اثرگذار باشد، تولید ناخالص داخلی را افزایش دهد و بتوانیم افراد فعال در این حرفه را افزایش دهیم. ظرفیت بالایی در این زمینه وجود دارد؛ از جمله قدمت تاریخی برخی سنگ ها مانند فیروزه، عقیق و سایر سنگ های ارزشمند در جنوب خراسان و خراسان جنوبی، همچنین ذخایر قابل توجه در کشور افغانستان که بسیاری از آن ها پیش تر به صورت خام و مستقیم به کشورهای دور صادر می شده اند. اکنون می توان اقدامات مؤثرتری در این زمینه انجام داد.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: در این حوزه باید فضای مثبتی برای آموزش و هم افزایی ایجاد شود. به باور من، ایجاد رقابت مثبت میان فعالان این حوزه ضروری است؛ چه در بخش خصوصی و چه در نهادهایی مانند میراث فرهنگی که وظیفه بسترسازی را بر عهده دارند. ایجاد فضای اشتراکی و همکاری جمعی، از الزامات پیشرفت این صنعت است.
وی اظهار کرد: در این حوزه، ضرورت دارد که شرکت های دانش بنیان با بهره گیری از دانش روز، تکنولوژی های نوین و ایده هایی که بتوانند در بازار جهانی رقابت کنند، وارد عمل شوند. ما دیگر نمی توانیم بین بازار داخلی و خارجی تفاوت قائل شویم. وقتی عضو اتحادیه های منطقه ای مانند اوراسیا هستیم و از 31 اردیبهشت تعرفه واردات 4800 قلم کالا به صفر می رسد، اگر نتوانیم رقابت پذیری را افزایش دهیم، عملاً بازار به نفع محصولات خارجی خواهد شد.
مظفری با اشاره به پیشینه تاریخی صنعت گوهرسنگ ها در خراسان گفت: ما در این حوزه دانش و سابقه خوبی داریم. برخی سنگ ها مانند فیروزه ای که در منطقه برج خراسان کشف شده اند، قدمتی بیش از 5000 سال دارند. بنابراین باید از این تجربه تاریخی بهره گرفت، دانش را به روز کرد و از تکنولوژی های نوین دنیا در این صنعت بهره مند شد.
استاندار خراسان رضوی تأکید کرد: اگر مشهد به عنوان شهر جهانی گوهرسنگ ها شناخته می شود، باید این جایگاه را در عمل به منصه ظهور رساند. فضای شهر باید با این برند عجین شود. هر زائر، گردشگر یا مسافری که به مشهد سفر می کند، باید این حس را داشته باشد که وارد شهری با برند جهانی گوهرسنگ ها شده است. همان طور که برخی شهرها به واسطه برندی خاص شهرت جهانی یافته اند، مشهد نیز باید با محصولات ارزشمند و دارای ارزش افزوده بالا در حوزه گوهرسنگ ها، حضوری پررنگ در بازارهای جهانی داشته باشد و بتواند در بالاترین سطح این بازارها رقابت کند.
{{name}}
{{content}}